کارگاه نگارش علمی صریح و موفق (Clear and Successful Scientific Writing): دوره پنجم

این کارگاه به معرفی روش‌های نگارش گزارش‌های صریح از پژوهش‌های اصیل به منظور انتشار در مجلات انگلیسی زبان می‌پردازد. محتوای کارگاه شامل سخنرانی، بحث‌، تمرین بازنویسی متون، کارگروهی بر روی تمرین‌های نوشتاری و دریافت بازخورد از استاد و تسهیل‌گر کارگاه است. دوره پنجم این کارگاه با همکاری پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دفتر «یوسرن» دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.

استاد مدعو: دکتر علی میرزازاده، استادیار دانشگاه کالیفرنیا آمریکا (UCSF)

محتوای کارگاه: با استفاده از نمونه نوشتاری، راهنمایی برای ارتقای مهارت‌های نوشتاری نگارش یک مقاله علمی در حیطه زیست‌پزشکی بر مبنای انتخاب لغات مناسب، ساختار جمله، ساختار پاراگراف و ایجاد استمرار در نگارش ارایه می‌شود. در این کارگاه به آناتومی و محتوای یک مقاله علمی پرداخته نمی‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر به برنامه کارگاه و فایل معرفی کارگاه مراجعه کنید.

مخاطبان: اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی، محققان پسادکترا، رزیدنت‌ها و دانشجویان دکترای تخصصی که تمرکز پژوهش آنها بر علوم زیست‌پزشکی است.

زمان:  یکشنبه ۱۲ و دوشنبه ۱۳ آذرماه ۱۳۹۶ (از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۶:۳۰)

ظرفیت: ظرفیت کارگاه ۳۰ نفر است.

هزینه شرکت در کارگاه: ۲ میلیون ریال (دانشجویان دکترای PhD  و تخصص بالینی ۱/۵ میلیون ریال)

شرایط شرکت کنندگان:

• متقاضیان می‌بایست در ابتدا شهریه را به صورت آن‌لاین  پرداخت نموده و سپس فرم ثبت‌نام آن‌لاین را تکمیل نمایند.
  • عدم پرداخت شهریه همزمان با تکمیل فرم ثبت‌نام منجر به عدم نهایی شدن ثبت‌نام خواهد شد.
  • نیازی به ارسال فرم پرداخت شهریه نیست؛ مؤسسه فهرست پرداخت کنندگان را در اختیار دارد.
  • شهریه پرداخت شده قابل بازگشت نیست لذا چنانچه از امکان حضور خود مطمئن هستید اقدام به ثبت‌نام بفرمایید.
  • ثبت‌نام قابل واگذاری به فرد دیگر نیست.
  • به همراه آوردن رایانه شخصی در جلسه کارگاه الزامی است.
  • متقاضیانی که ثبت‌نامشان را در مهلت مقرر نهایی کرده باشند علاوه بر دریافت نامه الکترونیک مبنی بر تأیید دریافت شهریه کارگاه از طریق نامه الکترونیک و تلفن در تاریخ‌ دوشنبه ۶ آذر مطلع خواهند شد. عدم دریافت نامه الکترونیک و تماس تلفنی به معنای عدم نهایی نمودن ثبت‌نام است.

مهلت ثبت‌نام: دوشنبه ۶ آذرماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ بعدازظهر

گواهی شرکت: شرکت‌کنندگانی که دو روز کامل کارگاه شرکت داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه که به امضای مقام مسؤول مؤسسه بین‌المللی سفیر، رئیس مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران و استاد کارگاه رسیده است، دریافت خواهند کرد.

مکان کارگاه: اصفهان- جزئیات آن متعاقبا اعلام می‌شود.
فایل معرفی کارگاه

چنانچه مطالب مربوط به این کارگاه را به دقت مطالعه نموده‌اید ولی سؤالی دارید که پاسخ آن در این مطالب نیامده است با ارسال ای‌میل به آدرس NimadIran@gmail.com آن را مطرح کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود. از پاسخگویی تلفنی برای شرکت در کارگاه‌ها معذوریم.

دفعات مشاهده: 1531 بار   |   دفعات چاپ: 146 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر