| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲ |

سلسله کارگاه‌های  چگونه یک مقاله مروری نظام‌مند بخوانیم (?How to read a systematic review paper)

هدف کارگاه: هدف از برگزاری این کارگاه که مرکز کاکرین ایران آن را برنامه‌ریزی و اجرا می‌نماید، آشنایی متخصصان بالینی با اجزای یک مقاله مروری نظام‌مند (سیستماتیک) و کاربرد آن در تصمیم‌گیری بالینی است. محتوای کارگاه شامل ترکیبی از سخنرانی‌های تعاملی(interactive)  و بحث‌‌های گروهی و تمرین‌های عملی است. این کارگاه در سال ۱۳۹۷ برای ۹ دانشگاه به شرح زیر برنامه‌ریزی شده است.

اساتید مدعو: گروه اساتید همکار کاکرین شامل دکتر فرید نجفی و دکتر پیام کبیری

برنامه کارگاه: برنامه عمومی کارگاه که برای دو نیم روز تدارک دیده شده را در اینجا ببینید.

موضوعاتی که در این کارگاه به آنها پرداخته نخواهد شد: این کارگاه به نحوه نگارش مرور سیستماتیک نخواهد پرداخت.

مخاطبان: متخصصان و رزیدنت‌های رشته‌‌های بالینی علوم پزشکی

پیش‌نیاز: آشنایی با مفاهیم اولیه اپیدمیولوژی و آمار زیستی

ظرفیت: هر کارگاه ۳۰ نفر

هزینه شرکت در کارگاه: ۲۰ هزار تومان

شرایط شرکت کنندگان:
  • این کارگاه برای متخصصان و دستیاران بالینی تدارک دیده شده است و برای سایر متقاضیان مناسب نمی‌باشد.
  • متقاضیان می‌بایست فرم ثبت‌نام آن‌لاین مربوطه را در جدول زیر به طور کامل (به خصوص شماره تلفن و نشانی الکترونیکی خود) تکمیل نموده و شهریه را به صورت آن‌لاین پرداخت نمایند. پس از پرداخت شهریه آن‌لاین، نامه الکترونیکی (نمونه‌ را اینجا ببینید) دریافت خواهید کرد که بیانگر پرداخت موفقیت‌آمیز شهریه است. در صورتی که تراکنش موفقیت‌آمیز نباشد ظرف ۴۸ ساعت به حساب شما برگشت خواهد کرد.
  • ثبت‌نام قابل واگذاری به فرد دیگر نیست.
  • متقاضیانی که ثبت‌نامشان را در مهلت مقرر انجام داده باشند هماهنگی لازم برای شرکت آنها از طریق تماس تلفنی انجام خواهد شد.
  • لازم به ذکر است برگزاری کارگاه‌ها منوط به ثبت‌‌نام متقاضیان به تعداد دو سوم ظرفیت کارگاه می‌باشد.
گواهی شرکت: شرکت‌کنندگانی که دو روز کامل کارگاه شرکت داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه که به امضای رئیس مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران و رئیس مرکز کاکرین ایران رسیده است، دریافت خواهند کرد.

اطلاعات کارگاه‌هایی که زمان‌بندی آنها قطعی شده به شرح زیر است. آدرس دقیق متعاقبا به شرکت کنندگان اعلام می‌شود.

زمان کارگاه در سال ۹۷ دانشگاه محل برگزاری مهلت ثبت‌نام استاد کارگاه ثبت‌نام
چهارشنبه و پنجشنبه ۵ و ۶ دی کرمانشاه شنبه ۱ دی دکتر فرید نجفی لینک ثبت‌نام
دوشنبه و سه‌شنبه ۱۰ و ۱۱ دی بوشهر سه‌شنبه ۴ دی دکتر فرید نجفی لینک ثبت‌نام
چهارشنبه و پنجشنبه ۱۲ و ۱۳ دی ارومیه شنبه ۸ دی دکتر پیام کبیری ثبت‌نام از طریق معاونت پژوهشی دانشگاه
چهارشنبه و پنجشنبه ۱۹ و ۲۰ دی گیلان شنبه ۱۵ دی دکتر پیام کبیری لینک ثبت‌نام
چهارشنبه و پنجشنبه ۲۶ و ۲۷ دی مازندران شنبه ۲۲ دی دکتر پیام کبیری لینک ثبت‌نام
چهارشنبه و پنجشنبه ۱۰ و ۱۱ بهمن مشهد شنبه ۶ بهمن دکتر پیام کبیری لینک ثبت‌نام
چهارشنبه و پنجشنبه ۱۷ و ۱۸ بهمن اراک شنبه ۱۳ بهمن دکتر پیام کبیری لینک ثبت‌نام
شنبه و یکشنبه ۱۸ و ۱۹ اسفند  رفسنجان دوشنبه ۱۳ اسفند دکتر فرید نجفی لینک ثبت‌نام
به سال بعد موکول شد شهرکرد - لینک ثبت‌نام

چنانچه مطالب مربوط به این کارگاه را به دقت مطالعه نموده‌اید ولی سؤالی دارید که پاسخ آن در این مطالب نیامده است با ارسال ای‌میل به آدرس NimadIran@gmail.com آن را مطرح کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود. از پاسخگویی تلفنی برای شرکت در کارگاه‌ها معذوریم.

فرم ارزیابی کارگاه: فرمت Word و فرمت PDF
تحلیل فرم ارزیابی کارگاه:
فرمت Word و فرمت PDF ارزیابی کارگاه مشابه (با تشکر از دانشگاه علوم پزشکی زنجان)

-------

دفعات مشاهده: 2148 بار   |   دفعات چاپ: 74 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر