| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۱ |

مبنای اولویت‌بندی مطالعات

موضوع مطالعات بر اساس اولویت:
  1. ۱- کاربری جدید از داروهای شناخته شده
  2. ۲- فارماکوژنتیکس و دارو درمانی شخصی شده
  3. ۳- افزایش اثربخشی و کیفیت داروهای تولید داخل
  4. ۴- بررسی مقاومت های دارویی با تاکید بر مقاومت های میکروبی
  5. ۵- بومی‌سازی تولید داروهای جدید و استراتژیک با ارزش افزوده بالا
  6. ۶- ارزیابی داروهای جدید در مراحل پیش‌بالینی و فازهای ۴ گانه بالینی
  7. ۷- تولید مواد جانبی مورد نیاز صنایع دارویی، غذایی و آرایشی- بهداشتی
  8. ۸- شناسایی و تدوین استانداردهای پیشگیری، کنترل و درمان های دارویی داروهای دامپزشکی، سموم و عوارض ناشی از ورود آنها به چرخه غذایی انسان
  9. ۹- بهینه سازی ساختار علمی و مقررات تضمین کیفیت، استخراج، تولید و ارزیابی فراورده‌های دارویی

حوزه مطالعات

تحقیقات علوم پایه، بالینی و جامعه‌نگر در علوم دارویی با هدف کشف، تولید و ارزیابی.

نوع مطالعات

در این حوزه اکثر مطالعات با رویکرد عملی و تجربی با هدف کشف و تولید، ارزیابی و کارایی داروها صورت خواهد گرفت.

جهت گیری‌های اصلی

• مطالعاتی که به طور مستقیم و یا غیر مستقیم در راستای تکمیل زنجیره علم و به خصوص محصول جدید دارویی باشد.
  • مطالعاتی که بتواند دو یا چند قسمت از موضوع مطالعات (مندرج در ابتدای این صفحه) را شامل شوند می‌توانند از اولویت بالاتری برخوردار گردند.
  • هر نوع مطالعه‌ای که توسط کمیته به عنوان Cutting Edge of Science در نظر گرفته می‌شود؛ از اولویت برخوردار است. بدیهی است همکاری با دانشگاه‌های بین‌المللی برجسته در این زمینه از طریق تنظیم تفاهم نامه در کسب نظر موافق کمیته تأثیر جدی خواهد داشت.
  • هر نوع مطالعه‌ای که بتواند با استفاده از امکانات و منابع طبیعی و اکولوژیک کشور ایران انجام شود و مزیت نسبی بیشتری برای کشور فراهم آورد از اولویت بیشتری برخوردار خواهد بود.
  • مطالعاتی که با ایجاد زیرساخت‌های مناسب در روند کشف و تولید داروها به عنوان پروژه‌ای ملی برای سرمایه‌گذاری طولانی‌مدت در حیطه پژوهش‌های دارویی ارایه ‌شوند؛ دارای اولویت بیشتری خواهند بود.

دفعات مشاهده: 5353 بار   |   دفعات چاپ: 774 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر