کارگاه اخلاق در نگارش علمی و انتشار در مجله: از تئوری تا عمل

(Ethics in Scientific Writing and Journal Publishing: Putting Principles into Practice)

این کارگاه جهت دست‌اندرکاران مجلات علوم پزشکی مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

استاد مدعو:
دکتر احمد مندیل، استاد دانشگاه الکساندر مصر و معاون دفتر Science, Information and Dissemination دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت
- آقای توبیاس بوید، مدیر بخش
 Editorial, Publishing and Web Support
دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت
- دکتر فرهاد هنجنی، استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز و ریاست
(Eastern Mediterranean Association of Medical Editors (EMAME

محتوای کارگاه: برای کسب اطلاعات بیشتر به برنامه کارگاه و فایل معرفی کارگاه مراجعه کنید.

مخاطبان: مدیران مسؤول، سردبیران، هیأت تحریریه و ویراستاران مجلات علوم پزشکی مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

زمان: یکشنبه ۲۸ و دوشنبه ۲۹ مهرماه ۱۳۹۸ (از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۷:۰۰)

ظرفیت: ظرفیت کارگاه ۴۰ نفر است.

هزینه شرکت در کارگاه: بدون هزینه

گواهی شرکت: شرکت‌کنندگانی که دو روز کامل کارگاه شرکت داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه که به امضای ریاست دپارتمان Science, Information and Dissemination دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت و رئیس مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران رسیده است، دریافت خواهند کرد.

مکان کارگاه: دانشگاه علوم پزشکی ایران- کتابخانه مرکزی- طبقه ۸

فایل معرفی کارگاه
اسلایدها و محتوای کارگاه
راهنمای اخلاق در انتشار آثار پژوهشی (دستورالعمل کشوری)

چنانچه مطالب مربوط به این کارگاه را به دقت مطالعه نموده‌اید ولی سؤالی دارید که پاسخ آن در این مطالب نیامده است با ارسال ای‌میل به آدرس NimadIrangmail.com آن را مطرح کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود. از پاسخگویی تلفنی در خصوص کارگاه‌ها معذوریم.

دفعات مشاهده: 100 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر