برگزاری دومین جلسه هیأت امنای مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۱۴ |

برگزاری دومین جلسه هیأت امنای مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران

AWT IMAGE

دومین جلسه هیأت امنای مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD) با حضور وزیر به عنوان رئیس هیأت امنای مؤسسه، معاون تحقیقات و فناوری به عنوان دبیر هیأت امنا و رئیس مؤسسه، دکتر شاهین آخوندزاده دبیر مؤسسه، دکتر علی منتظری، دکتر سعید عسگری، دکتر رسول دیناروند و خانم دکتر نضال صراف‌زادگان به عنوان اعضای هیأت امنا در روز سه‌شنبه مورخ 26 خردادماه برگزار شد.

AWT IMAGE

دکتر رضا ملک‌زاده ضمن ارایه گزارش در خصوص اقدامات انجام شده برای راه‌اندازی مؤسسه از تعیین اولویت‌های تحقیقاتی توسط هفت کمیته علمی این مؤسسه خبر داد. وی خاطرنشان کرد اعضای کمیته‌های علمی از میان اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های مختلف علوم پزشکی و براساس سوابق علمی- تحقیقاتی انتخاب شده‌اند. فرایند دریافت و داوری طرح‌های تحقیقاتی به مؤسسه از جمله موارد دیگری بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت. دکتر ملک‌زاده با اشاره به این نکته که مؤسسه قرار است طرح‌های کلان و استراتژیک در حیطه‌های فراخوان شده را مورد حمایت قرار دهد از دو مرحله‌ای بودن دریافت طرح‌های تحقیقاتی به صورت پیش پروپوزال یا طرح‌های تحقیقاتی اولیه (pre-proposal) و سپس طرح‌های کامل خبر داد. وی توضیح داد به دلیل مفصل بودن فرم طرح‌های کلان، شورای عالی مؤسسه تصمیم گرفت تا دریافت طرح را در دو مرحله انجام دهد؛ بدین‌ترتیب متقاضی طرح، ابتدا طرح اولیه پیشنهادی را ارایه دهد و درصورت پذیرش در مرحله اول، جهت ارسال فرم کامل طرح اقدام کند.

AWT IMAGE

دکتر آخوندزاده دبیر مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران در ادامه به شرح تمهیدات اجرایی و مالی مؤسسه با تدوین آیین‌نامه مالی- معاملاتی مؤسسه و دستورالعمل اجرایی آن پرداخت. وی با اشاره به این موضوع که آیین‌نامه مالی- معاملاتی مؤسسه بر اساس آیین‌نامه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی و با توجه به اساسنامه مؤسسه تنظیم شده خاطر نشان کرد مواردی چون حق داوری، حق نظارت و حق‌الزحمه تحقیقاتی مجریان و همکاران طرح‌های تحقیقاتی در مؤسسه نیماد با توجه به کلان بودن طرح‌ها، متفاوت از دانشگاه‌ها تدوین شده که جزئیات آن به زودی از طریق وبسایت مؤسسه اعلام خواهد شد.

دومین جلسه هیأت امنای مؤسسه با تأیید آیین‌نامه مالی- معاملاتی و دستورالعمل اجرایی آن توسط اعضای هیأت امنا پایان یافت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1123 بار   |   دفعات چاپ: 472 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر