کارگاه نگارش علمی صریح و موفق (Clear and Successful Scientific Writing): دوره سوم و چهارم

این کارگاه به معرفی روش‌های نگارش گزارش‌های صریح از پژوهش‌های اصیل به منظور انتشار در مجلات انگلیسی زبان می‌پردازد. محتوای کارگاه شامل سخنرانی، بحث‌، تمرین بازنویسی متون، کارگروهی بر روی تمرین‌های نوشتاری و دریافت بازخورد از استاد و تسهیل‌گر کارگاه است. حضور یک استاد اپیدمیولوژیست که انگلیسی زبان مادری‌اش است، مهمترین نقطه قوت این کارگاه به شمار می‌رود.

اساتید مدعو: دکتر Willi McFarland، استاد دانشگاه کالیفرنیا آمریکا (UCSF)

دکتر علی میرزازاده، استادیار دانشگاه کالیفرنیا آمریکا (UCSF)

محتوای کارگاه: با استفاده از نمونه نوشتاری شرکت‌کنندگان (فرم ثبت‌نام را ملاحظه کنید)، راهنمایی برای ارتقای مهارت‌های نوشتاری نگارش یک مقاله علمی در حیطه زیست‌پزشکی بر مبنای انتخاب لغات مناسب، ساختار جمله، ساختار پاراگراف و ایجاد استمرار در نگارش ارایه می‌شود. در این کارگاه به آناتومی و محتوای یک مقاله علمی پرداخته نمی‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر به فایل معرفی کارگاه مراجعه کنید.

مخاطبان: اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی، محققان پسادکترا، رزیدنت‌ها و دانشجویان دکترای تخصصی که تمرکز پژوهش آنها بر علوم زیست‌پزشکی است.

زمان:  کارگاه اول، یکشنبه ۱۲ و سه‌شنبه ۱۴ شهریورماه ۱۳۹۶ (از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۶:۳۰)- دوشنبه ۱۳ شهریور، شرکت کنندگان فرصت دارند تا بر روی تمرین‌های کارگاه کار کنند.

کارگاه دوم، دوشنبه ۱۳ و چهارشنبه ۱۵ شهریورماه ۱۳۹۶ (از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۶:۳۰)- سه‌شنبه ۱۴ شهریور، شرکت کنندگان فرصت دارند تا بر روی تمرین‌های کارگاه کار کنند.

ظرفیت: ظرفیت هر کارگاه ۳۰ نفر است.

هزینه شرکت در کارگاه: ۲ میلیون ریال (دانشجویان دکترای PhD  و تخصص بالینی ۱/۵ میلیون ریال)

شرایط شرکت کنندگان:

• متقاضیان می‌بایست فرم ثبت‌نام را تکمیل نموده و در مهلت مقرر به آدرس NimadIran@gmail.com ارسال نمایند. بدیهی است فرم‌هایی که به طور کامل تکمیل نشده باشند یا طی مهلت مقرر ارسال نشوند، مورد ارزیابی قرار نمی‌گیرند.
  • با توجه به برگزاری کارگاه به زبان انگلیسی، متقاضیان شرکت در این کارگاه می‌بایست تسلط کافی به درک مطلب و مکالمه به زبان انگلیسی داشته باشند.
  • اعضای هیأت علمی در اولویت پذیرش هستند.
  • متقاضیان دانشگاه‌های کلان منطقه هشت (دانشگاه‌های علوم پزشکی کرمان، زاهدان، رفسنجان، جیرفت، زابل، بم و دانشکده‌های علوم پزشکی مستقر در منطقه) در اولویت هستند.
  • در صورتی که تعداد متقاضیان واجد شرایط بیش از ظرفیت کارگاه باشد اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام کرده‌اند.
  • به همراه آوردن رایانه شخصی در جلسه کارگاه الزامی است.
  • در هنگام تعیین روز شرکت در کارگاه دقت بفرمایید؛ چرا که بعد از انتخاب متقاضیان، امکان جابه‌جایی روز نخواهد بود.
  • امکان اسکان ۱۰ شرکت کننده (بدون همراه) در طول برگزاری هر کارگاه در مهمانسرای دانشگاه‌ علوم پزشکی کرمان فراهم شده است.

• برگزیدگان از طریق نامه الکترونیک و تلفن تا تاریخ شنبه ۴ شهریورماه مطلع خواهند شد. عدم دریافت نامه الکترونیک و تماس تلفنی به معنای عدم انتخاب متقاضی است.

مهلت ثبت‌نام: سه‌شنبه ۲۴ مردادماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ بعدازظهر ----> با توجه به عدم تکمیل ظرفیت، مهلت تا سه‌شنبه ۳۱ مردادماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ بعدازظهر تمدید شد.

گواهی شرکت: شرکت‌کنندگانی که دو روز کامل کارگاه شرکت داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه که به امضای مقام مسؤول مؤسسه بین‌المللی سفیر، رئیس مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران و استاد کارگاه رسیده است، دریافت خواهند کرد.

مکان کارگاه: کرمان- جزئیات آن متعاقبا اعلام می‌شود.

فایل معرفی کارگاه: از اینجا دانلود کنید.

فایل فرم ثبت‌نام: از اینجا دانلود کنید.

چنانچه مطالب مربوط به این کارگاه را به دقت مطالعه نموده‌اید ولی سؤالی دارید که پاسخ آن در این مطالب نیامده است با ارسال ای میل به آدرس NimadIran@gmail.com آن را مطرح کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود. از پاسخگویی تلفنی برای شرکت در کارگاه‌ها معذوریم.

دفعات مشاهده: 1819 بار   |   دفعات چاپ: 242 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر