چگونگی تعامل با داوران مقالات علمی به منظور افزایش شانس پذیرش مقاله
انتشار در مجلات علمی عالی رتبه بسیار رقابتی است. حتی اگر محققان پژوهش ارزشمندی را با یک ایده جدید و متدولوژی قوی انجام داده باشند، نیازمند کسب مهارتهایی برای طی نمودن مسیر داوری مقالات علمی هستند.
استاد مدعو: دکتر بهزاد حجاریزاده، استادیار دانشگاه UNSW استرالیا
محتوای کارگاه: این کارگاه آموزشی مهارتهای مورد نیاز محققان برای تعامل صحیح با ویراستاران و داوران مقالات علمی را ارایه میدهد. این کارگاه شامل سخنرانی، بحث و تمرین در کلاس است. تمرین در کلاس، شامل کار بر روی نمونه کارهای خود و یا نمونههایی که مخصوص این کارگاه طراحی شدهاند، میباشد. عناوین مطالب را در فایل معرفی کارگاه ملاحظه کنید.
مخاطبان: اعضای هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی، محققان پسادکترا، رزیدنتها و دانشجویان دکترای تخصصی که تمرکز پژوهش آنها بر علوم زیستپزشکی است.
زمان: یکشنبه ۱۹ شهریورماه ۱۳۹۶ (از ساعت ۹:۰۰ لغایت ۱۶:۳۰)
ظرفیت: ظرفیت هر کارگاه ۲۰ نفر است.
هزینه شرکت در کارگاه: ۱ میلیون ریال (دانشجویان دکترای PhD و تخصص بالینی ۷۵۰ هزار ریال)
شرایط شرکت کنندگان:
- متقاضیان میبایست فرم ثبتنام آنلاین را به طور کامل و طی مهلت مقرر تکمیل نمایند.
- اعضای هیأت علمی در اولویت پذیرش هستند.
- متقاضیان دانشگاههای کلان منطقه ده (دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، بهزیستی و توانبخشی، بقیهالله، ارتش و شاهد) در اولویت هستند.
- در صورتی که تعداد متقاضیان واجد شرایط بیش از ظرفیت کارگاه باشد اولویت با افرادی است که زودتر ثبتنام کردهاند.
- به همراه آوردن رایانه شخصی در کارگاه الزامی است.
مهلت ثبتنام: سهشنبه ۷ شهریورماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ بعدازظهر.
- برگزیدگان از طریق نامه الکترونیک و تلفن تا تاریخ دوازدهم شهریورماه مطلع خواهند شد. عدم دریافت نامه الکترونیک و تماس تلفنی به معنای عدم انتخاب متقاضی است.
گواهی شرکت: شرکتکنندگانی که تمامی ساعات کارگاه حضور داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه که به امضای مقام مسؤول مؤسسه بینالمللی سفیر، رئیس مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران و استاد کارگاه رسیده است، دریافت خواهند کرد.
مکان کارگاه: تهران- جزئیات آن متعاقبا اعلام میشود.
فایل معرفی کارگاه: از اینجا دانلود کنید.
ثبتنام آن لاین: از اینجا وارد شوید.
چنانچه مطالب مربوط به این کارگاه را به دقت مطالعه نمودهاید ولی سؤالی دارید که پاسخ آن در این مطالب نیامده است با ارسال ای میل به آدرس NimadIran@gmail.com آن را مطرح کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ داده شود. از پاسخگویی تلفنی برای شرکت در کارگاهها معذوریم.